托福语法模拟试题及答案(1—15) 更新日期:2014-09-15 编辑:

本文讲诉托福语法一到十五题的模拟试题及详解答案。


  1. Most doctors of the Colonial period believed _______ was caused by an imbalance of humors in the body.

  A. in disease

  B. that disease

  C. of disease

  D. about disease

  答案:B

  分析:动词believe 的用法:直接加that引导的宾语从句。这里that为连接adv.,在句中不作任何成分,其后接完整句。

  参考译文:大多数殖民时期的医生认为疾病来源人体内不平衡的体液。

  2. In 1976 Sarah Caldwell became _________ at the Metropolitan Opera House in New York City.

  A. she was the first woman to conduct

  B. the first woman conductor

  C. the woman was first conducting

  D. the woman conducts first

  答案:B

  分析:缺宾语,答案中只有B,D可以作宾语,但D的语序不对。

  参考译文:1976,Sarah Caldwell成为在第一个在纽约Metropolitan Opera House演出的演奏家。

  补充: 常考 the first/second/… one to do sth

  3. On January 7, 1955, Marian Anderson became _________ to sing a major role at New York City’s Metropolitan Opera House.

  A. the first African American

  B. the first African American was

  C. she was the first African American

  D. when the first African American

  答案:A

  分析:缺宾语,C, D都不能作宾语。一句话中只能有一个谓语,而B中有was,句中出现两个谓语,一定错。

  参考译文:1955年1月7号,Marian Anderson成为在第一个在纽约Metropolitan Opera House担任主唱的美籍黑人。

  4. Perhaps the most significant postwar trend was the decentralization of cities throughout the United States, _________ when massive highway-building programs permitted greater suburban growth.

  A. and accelerated a phenomenon

  B. a phenomenon that accelerated

  C. accelerating a phenomenon which,

  D. the acceleration of which phenomenon

  答案:B

  分析:考的是同位语结构,a phenomenon是 the decentralization of cities throughout the United States 的同位语。A中and为conj.,后面应该连接一个完整的句子,但缺主语,错;C中语序混乱,错; D中of which作为介词宾语,后面应该接一个完整句,但只有一个phenomenon主语,句子不完整,错。

  参考译文:可能战后最重大的趋势就是美国城市的分散化,当大规模高速公路建设项目容许了更大程度的发展郊区,这个现象更被促进了。

  补充: accelerate/ accomplish/ achieve/ evolve都可以是vi.不接宾语

  5. Ronald Reagan had served two terms as governor of California before _________ President.

  A. he became

  B. when becoming

  C. became

  D. did he become

  答案:A

  分析:before为状语从句引导词conj,后面一般引导一个完整的句子。B同时出现两个状语从句引导词,错;C缺主语;D应该为正常语序,选项中使用了倒装句式,错。

  6. _________, domesticated grapes grow in clusters, range in color from pale green to black, and contain sugar in varying quantities.

  A. Their botanical classification as berries

  B. Although their botanical classification as berries

  C. Because berries being their botanical classification

  D. Classified botanically as berries

  答案:D

  分析:句子的主语是grapes , 后面是平行结构grow…, range…, and contain…。空格后的句子已完整,那么空格处就应该是同位语,状语从句,分词等修饰成分。A中Their指代不明,而且classification和berries也不相符,错;B中Although为conj.,后面应该是完整句,错;C中Because为conj.,后面应该是完整句,错。

  参考译文:培植的葡萄的植物分类跟浆果是一样的,它们成串的长在树上,颜色从灰白色到黑色,并且包含由不同数量的糖份。

  7. The cymbal is ________ in the military band and is also frequently used in modern orchestral music.

  A. a basic instrument

  B. basic instrument

  C. how basic an instrument it is

  D. as an instrument is basic

  答案:A

  分析:instrument可数,前面应该有限定词a.and前为一简单句。

  参考译文:铙钹在军乐队里是一个基本的乐器,而且还经常在现代管弦乐里使用。

  8. In instrumentalist philosophy, ideas and knowledge are exclusively functional processes: they are of significance only _________ instrumental in the development of experience.

  A. as they are

  B. are they

  C. there are

  D. are

  答案:A

  分析:两个谓语需要有一个conj.来连接。一个句子中出现2个谓语且没有连接词就一定错。

  参考译文:在乐器演奏家的哲学里面,思想和知识是专有排外性的功能性的过程。他们的重要意义仅限于在经验发展的过程中,用于乐器演奏。

  9. _________ either by cooling or by depriving the fire of oxygen, and most do both.

  A. Working fire extinguishers

  B. Fire extinguishers that work

  C. Fire extinguishers work

  D. The work of fire extinguishers

  答案:C

  分析:空格中缺主谓。A中没有谓语;B中that多余,因为句中只有一个谓语;D也没有谓语。

  参考译文:灭火器的通过冷却或者减少火中的氧气的方法工作的,大多数时候两个方法都会用到。

  10. The introduction of mass-production methods enabled many people _________ and gave them an unprecedented amount of mobility.

  A. to purchase their own automobiles

  B. their own to purchase automobiles

  C. to their own purchase automobiles

  D. own their automobiles to purchase

  答案:A

  分析:为固定结构enable sb to do sth.

  11. Frances Perkins, _________ of the United States cabinet, served in the cabinet as secretary of labor from 1933 to 1945.

  A. the first female member

  B. was the first female member

  C. the first female member who

  D. of whom the first female member

  答案:A

  分析:主语同位语结构。B中多了一个谓语was,因为后面已经有一个谓语动词served, 一个句子中出现2个谓语且没有连接词就一定错; C中who多余,用法也不正确;D中of whom多余,不是定语从句,考的是同位语结构。

  参考译文:Frances Perkins,是美国内阁的第一为女性成员,她从1933到1945年在内阁担任劳工部秘书。

  12. When _________ to dough and heated, carbon dioxide is released, causing the dough to rise.

  A. is added baking powder

  B. added baking powder is

  C. is baking powder added

  D. baking powder is added

  答案:D

  分析:When为状语从句引导词;语序应该为正常语序,A,C错;B语序混乱,明显应该用被动形式,而且有固定结构add to.

  参考译文:当把烘烤用粉加到面团里加热的时候,会释放出二氧化碳,使得面团涨开。

  13. _________ the percentage of individuals with similar traits in succeeding generations, geneticists use the theory of probability.

  A. The calculation of

  B. To calculate

  C. Is calculating

  D. Calculated

  答案:B

  分析:to calculate,这里用不定式表示“目的”,前半句的逻辑主语是geneticists,只有B符合要求;A中只有主语,句子不完整。

  参考译文:遗传学家运用概率的理论来计算在后代中拥有相似特点个体占有的百分比。

  补充: 如同A的形式, 逗号前面就是一个名词短语,然而正确的句子里, 名词短语要么作为主语的同位语, 要么本身是主语, 如11题。 否则就是脱离句子成分, 成为错误。

  14. Big-band uaaz relies on fixed arrangements, where_______than one instrument playing some of the parts, rather than on improvisation.

  A. is more

  B. whenever more

  C. there is more

  D. more

  答案:C

  分析:where引导状语从句,后面缺主谓。

  参考译文:大型乐队爵士依赖于固定的安排,其中演奏相同部分音乐的乐器超过一个,而不是现声发挥。

  15. Because of _________ diversity, seven separate groupings or divisions of algae have been established by botanists.

  A. them

  B. so that

  C. those

  D. their

  答案:D

  分析:those是泛指,这里应该用their来特指seven separate groupings or divisions of algae.
来源:中华

评论

关注我们